linearecta.be

 

 

Fotografie

Foto's kijken is subjectief en iedere fotograaf heeft zijn eigen stijl. Een goed beeld wekt een gevoel op, het raakt de kijker in een bepaalde manier. Als professioneel fotograaf probeer je door een bepaalde invalshoek je creativiteit in je beelden te steken. Je registreert, maar het is meer dan op het knopje drukken. Met een groot enhousiamse proberen we op de achtergrond te blijven om achteraf mooie herinneringen te kunnen aanbieden.

We combineren verschillende soorten fotografie. Dat houdt ons alert en anderzijds kunnen we de ervaringen van de ene soort fotografie meenemen in onze andere opdrachten. Er zijn wel degelijk gelijkenissen tussen huwelijksfotografie en topsport. De uitdagingen bij kinderfotografie zijn dan weer anders, maar even leuk. Studiofotografie is dan weer een compleet andere beleving. En dan zijn er ook speciale momenten in je leven die je wil laten vastleggen zoals een zwangerschap. Ook reportages van bedrijven, events, en noem maar op.

We hebben ervaring op internationale evenementen zoals wereldkampioenschappen, Europese kampioenschappen, internationale wedstrijden, huwelijken, communies, modellenportfolio's, pasfoto's, ...

We dragen kwaliteit en service hoog in het vaandel.

De beste manier om jullie te overtuigen zouden beelden moeten zijn. Ik heb er enkele verzameld op deze website.

"A photograph is not an accident, it is a concept."
Ansel Adams

"You do not take a photograph, you make it."
Ansel Adams

"I really believe there are things nobody would see if I didn't photograph them."
Diane Arbus

"The camera is an instrument that teaches people how to see without a camera."
Dorothea Lange

"It is the photographer who takes the picture and not the camera."

"You will always miss 100% of the shots you don't take."
Johan Bruyneel

"When you photograph people in colour you photograph their clothes. But when you photograph people in B&W, you photograph their souls!"
Ted Grant

"Photography is like life...you can change perspective by changing your point of view."